Search in the site
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

BLM Group Cantù

PLACE: Cantù | Via Selvaregina 30
FEATURES: 102557 MC | 3 floor above ground
CONSTRUCTION YEAR: 12 months + 4 months
ARCHITECTURAL DESIGNER: Arch. Alessandra Corradi, Arch. Cristina Piccinato
CLIENT: BLM Group S.p.A.
Tertiary

The renovation of the BLM Group Cantù site was carried out in two phases. The first included the rebuilding of the industrial building through the reconstruction and expansion of the management building. A substantial restyling of the façades was done as well. The expansion of the workshop, which houses a new automated warehouse, was the focus of the second phase, with an adaptation of the showroom area and the stylistic renewal of all the rooms.

projects